ramadhan holiday 2013
11 July 2013, ϟ 0 shout(s)

hai geng!


Now cuti untuk sambut ramdhan kat rumah la konon-kononya. Arrange cuti sendiri memang seronok weyh. haha. Selasa lepas kelas je terus gerak balik selangor. Rabu Johor cuti. Khamis dah mintak ganti kelas dengan lecturer siap-siap. Jumaat tak de kelas. Sambung terus Sabtu ngan Ahad. Hoyehhhh. Rase bunga-bunga je hati. Kah kah kah.

Sem ni serious super busy dengan final project yang besar, yang makan banyak markah. fuhhh. Hari tu baru je balik dari rumah Zima kat Klang. semua demi ENT300. Subject untuk budak business yang tak de kaitan ngan course aku langsung. totally tak de kaitan. fyi, subject ni wajib untuk sumua student UiTM. 

walaupun mengah plus tergagau buat assignment, we still need to try right? so, cuba je lah. tengok la result jadi ape nanti. 


Administration Manager, Yanna (ecehhh) 

so, wish me luck k. 

p/s: done with speking MUET exam. next exam will be on 20th July  :)

new past